| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Preji krasny vecer. Zitra mi asi dojde muj novy sici stroj a moc se tesim, ale nevim jestli to nebude jen lapac prachu :_(. Moc manualne zrucna tedy nejsem,ale nechci to hned vzdat :-), Na netu jsem drive nasla nejakou skolu siti a prvni lekce konicla usitim zasterky a ted to nemuzu nijak najit :_(. Muze mi nekdo poradit, kde sehat (nejlepe na netu) nejake jednoduche strihy,skolu siti (vim, ze se to nauci praxi, ale apson ty zaklady, co je jaky steh,.....). Chtela bych obcas male neco jednoducheho usit, zvlast ted na leto, saticky,..... Dekuji moc :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.