| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Určitě po částech, fakt je to lepší. Paví očka jsou hezké, ale chtěj jenom samečky - jsou barevnější a nerozmnoží se...aspoň teda většinou ~:-D
Jako filtr je úplně nejlepší molitanová kostka (na 120 litrů jsem měla velikost cca 10*10*25), vevnitř je díra a do té se dá motorek s trubkou. Velká houbovitá plocha je ideální pro osídlení dobrými bakteriemi, celý filtr je kvalitní a levný. Na rychlo teď bohužel nemůžu najít stránku, odkud jsem kdysi filtr kupovala já, ale na různých akva fórech ti lidé jistě ochotně poradí.
Strašně mě baví zařizovat akvárka, vybírat techniku, rostliny...takže ti docela zvidím ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.