Ahoj,
i nám se to stalo a né jednou
. V pul roce z manželské postele. Jen co usnul, vytvořila jsem barikády z peřin a kojícího polštáře a akorát dorazili naši na první vnoučkovu návštěvu. Bylo to cca 5min. co usnul a než jsem našim otevřela bránu 1 min., byl dole! Nechápala jsem a ještě to uvítání s našima po 9 měsících, to bylo super. Pak když moje velmi citlivá maminka viděla stav naší nemocnice, neb jsem měla hodně nahnáno, tak to bylo čoro. Z postele pak do roku spadl ještě určitě 3x. A pak taky z klouzačky, jak už tu někdo psal, pozadu a nahlavu a taky z toho nic nebylo i když jsem ho celou noc po 2 hodinách budila do plného vědomí. Náš kluk je hrozný číslo, ted´ už spadne jen zřídka kdy a řekla bych, že se sám dost vytrénoval a dokáže situace odhadnout, v rámci svého věku. Jeden čas jsem z toho ale měla fakt výčitky a připadala si jako hrozná matka
.
Jinak kamarádce spadnul u nás taky syn ze sedačky a to už mu byli 2 roky, z klasického gauče, jezdil si autíčkem a nějak se zapoměl a spadl na hlavu a měl z toho otřes mozku. Pofoukali jsme a bylo to dobrý a pak když šli od nás, tak za prvním rohem zvracel a než došli domu, tak ještě párkrát a tak ani domu nedošli a jeli prvním busem hned do nemocnice. Tak že ono nezáleží ani tolik na tom, z jaké výšky, ale jak to dítko spadne, ale to já jsem teda až na tu vyjimku s klouzačkou nikdy neměla možnost ani uvidět v té rychlosti.