| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

i nám se to stalo a né jednou~f~. V pul roce z manželské postele. Jen co usnul, vytvořila jsem barikády z peřin a kojícího polštáře a akorát dorazili naši na první vnoučkovu návštěvu. Bylo to cca 5min. co usnul a než jsem našim otevřela bránu 1 min., byl dole! Nechápala jsem a ještě to uvítání s našima po 9 měsících, to bylo super. Pak když moje velmi citlivá maminka viděla stav naší nemocnice, neb jsem měla hodně nahnáno, tak to bylo čoro. Z postele pak do roku spadl ještě určitě 3x. A pak taky z klouzačky, jak už tu někdo psal, pozadu a nahlavu a taky z toho nic nebylo i když jsem ho celou noc po 2 hodinách budila do plného vědomí. Náš kluk je hrozný číslo, ted´ už spadne jen zřídka kdy a řekla bych, že se sám dost vytrénoval a dokáže situace odhadnout, v rámci svého věku. Jeden čas jsem z toho ale měla fakt výčitky a připadala si jako hrozná matka~d~.

Jinak kamarádce spadnul u nás taky syn ze sedačky a to už mu byli 2 roky, z klasického gauče, jezdil si autíčkem a nějak se zapoměl a spadl na hlavu a měl z toho otřes mozku. Pofoukali jsme a bylo to dobrý a pak když šli od nás, tak za prvním rohem zvracel a než došli domu, tak ještě párkrát a tak ani domu nedošli a jeli prvním busem hned do nemocnice. Tak že ono nezáleží ani tolik na tom, z jaké výšky, ale jak to dítko spadne, ale to já jsem teda až na tu vyjimku s klouzačkou nikdy neměla možnost ani uvidět v té rychlosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.