Přidat odpověď
ahoj všem....už v září loňského roku jsem zjistila v mobilu přítele, že si píše s nějakou slečnou erotické smsky....a oslovoval ji stejně jako mě "beruško"...takové to univerzální oslovení....vydržela jsem o tom mlčet asi týden a pak jsem mu to řekla....jeho reakce byla překvapující, protože na mě začal křičet,že on potřebuje aspoň povídání o sexu, když já tady často nejsem....podotýkám, že mám dvouletá dvojčata a jezdím na týden v měsíci k rodičům.....on podniká a stále má moc práce, takže pobyt u rodičů beru taky jako úlevu pro partnera, aby se pořádně vyspal a měl na práci čas......řekl, že už si s ní stejně nepíše.....k jakému překvapení jsem ale zjistila tento týden, že si už přes rok píše a o co víc i volá přes skype s nějakou ženskou až ze Slovenska....samozřejmě, že ji také oslovuje "beruško".....jsem z toho na nic....pořád jen brečím a snažím se o tom nemluvit, ale nevím jak dlouho to vydržím...navíc on v konverzacích s ní ani nepřizná, že má děti...natož mě .....poraďte mi prosím, co dělat? mám mu to říct, že všechno vím? plánuje s ní asi i osobné setkání....a to si píše ještě s další.....
Předchozí