já pořád nemůžu uvěřit, že existujou ženské, které si spravují sebevědomí /páč co jiného/ na "chudáčkovi", co má doma labilní ženskou. vždy si vzpomenu, jak jsem se takovým chlapkům chlamala do tváře..a neopřela sio ně ani kolo. nemůžu si pomoct, ale tohle přece donde každému aspopn trochu chytrému člověku, takže mi ty holky,ktere se "slitovaly" prostě přijdou trochu....drsné. nebo kde je potíž počkat, až sito chuderek mužný dořeší s tou domácí "labilkou"? :) je toprachsprostý alibismus.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.