| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem otěhotněla měsíc po registraci na pracáku, před tím jsem zkoušela dělat na živnosťák, ale moc mi to nešlo. Mám zdrav. omezení, nemám tolik prac. možností, navíc v našem regionu. Brala jsem asi 3000, 4 měsíce do porodu nic. V té době jsme měli jedno dítě. Manžel bral asi 14 tis. A neměli jsme nárok ani na přídavky, protože mi x let zpětně počítali do příjmů 90 000, co mi dluží bývalý zaměstnavatel. Ty prachy nikdy nedostanu, ale pořád se mi počítají všude. Žádné příspěvky jsme nedostali, hypotéka na koupi nemovitosti (stoletá rujna, žádné nóbl sídlo) nikoho nezajímá, započítává se jen nájem. Ale taková hypoška je v podstatě nájem bance. Nezaplatím-jdu pod most. Ještě měsíc před porodem jsem občas musela dělat masáže a šestinedělí jsem taky nemohla dodržet. Jinak bysme chcípli. Nikoho to nezajímá, že nejsi vyžírka. Kdyby manžel byl doma a tím ušetřil 2500 za bus do práce, měli bysme o 1000 víc, než když dělal. Jsou to hňupi. Jízdné do zaměstnání nikoho nezajímá. Je to tu nastavené jen pro nefachčenky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.