Přeju ti hodně, hodně síly.
Mám to podobné, kluk (14m) nám řve v podstatě od narození. U miminka nepomáhalo nošení, kočárek, nic. Během 1.roku nespal rozumně ani jednu noc, budil se a dovedl třeba i 2-3 hodiny doslova vřískat. Po 1. narozkách se k tomu přidal vzdor a vztek. K tomu mám starší hodně živou dceru (3,5r), která potřebuje hodně pozornosti, takže všechny denní aktivity s ní doprovázené šíleným řevem mladšího.
Za poslední měsíc velká změna - malý spí v noci mnohem líp, přišlo to samo od sebe, tak snad se to u vás taky brzo zlomí. Proplakané a provztekané dny bohužel zatím zůstaly, je hrozně citlivý, neutěšitelný. Ale už dokáže být i miloučký ten poslední měsíc. V posteli spí skoro od začátku, to neřeším. Hodně nosím i doma, teď mám Ergo.
Jinak naše neuro - porucha spánku, noční děsy. EEG relativně v pořádku, jen na jeho věk nezralé. Podle neuroložky psychicky i mentálně úplně v pořádku.
Její rada - vydržet.
Vím, jak je to těžké, někdy mám pocit, že udělám ještě krok a omdlím únavou. Hlídání nemám, manžel hodně pracuje. Pak je s děckama jen chviličku sám a je vyřízený a nešťastný. Často mi děkuje, že jsem jim ještě neublížila
Jestli máš možnost, uteč z domu každý den aspoń na chviličku. A vydrž, bude líp