Já mám taky kurevskou čtyřletou variantu. Z pracáku je povinná. A je jedno, že stejně doma čučet nevydržím. Na první mateřské jsem dělala školu-teď jsem Bc a ve 2a půl roku malé už jsem i při výšce pracovala. Hlídal mi otec. Teď bydlíme dost daleko od našich, hlídání není a když si najdu práci i na půl úvazku ve 3 letech, kdy malá může do školky, nebudu ji stíhat brát ve 12 hod ze školky, tak ten čtvrtý rok mi propadne. To je trest za to, že jsem se přechodně na rok dostala do sraček kvůli vytunelované firmě, kde jsem pracovala a kvůli nemoci. No, zasloužím si to, že.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.