Nekupuji, beru přímo čerstvé. Můj muž nepřevařuje, já mlíko nepozřu. Vyrábíme jogurt a pak syr (horké převařené mléko vysrážet citronem, přecedit, osolit a ochutit). Tam převařuji, zahřátí na teplotu těla bakteriím svědší.
Já slyšela nazár, že s nadojené mléko se chová stejně syrové maso. Když je čerstvé je v pohodě, ale postupem času se monoží bakterie a je nutná tepelná úprava.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.