Přidat odpověď
asi to nesouvisí přímo s depresí, spíše s velkou únavou kterou teď procházím, ale já mívám někdy pocit, že jestli jednou mám umřít, že to bude v autě. Prostě když řídím, pohoda situace, jedu rovně, nikde ani žádný ohrožující blbec v dohledu třeba, a mě napadne "co kdyby mi teď cukla ruka - auto se roztočí a roztřískám se na mraky, bude konec" ... prostě takový pocit že se nemůžu plně spolehnout sama na sebe (přitom jsem spíše pomalejší jezdec, žádná rally, navíc obvykle s dětma na palubě) a pak se vkrádají takové ty myšlenky co by bylo kdybych nebyla.... Ale zakazuju si na to myslet, prostě si řeknu "nepřemýšlej o tom, je to hnusný, tohle neovlivníš" nebo něco v tom smyslu. Druhá věc je ta, že já jsem hrozný srab, bojím se bolesti, vadí mi krev. Takže když mě tohle jednu dobu napadalo tak nějak intenzivněji, řekla jsem si že v autě se vytřískat je blbost, že tam není "záruka" že by to bylo bezbolestně a rychle za mnou, musela bych najít jiný způsob a to už zas vyžaduje odhodlání a na to jsem právě ten srab...... tak snad to není až tak zlé když se vlastně bojím.
Předchozí