| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ve včerejším pořadu máte slovo bylo téma "s půjčkami až na dno".

Máte někdo takovou půjčku, jejíž nabídku jsem viděla? Písmenka na lupu, samozřejmě podmínka rozhodčího řízení, poplatek za půjčení více než 100 % půjčené částky? Je možné, že tohle někdo uzavře? A v jaké situaci musí být, aby tak učinil?

Já nerýpu, nehodnotím, fakt mne to zajímá (a opravdu osobně).

A vadí mi rozpor s dobrými mravy, i to, jak včera JUDr. Sokol říkal nepodepisovat a ten "pitomec z ČLFA, pardon, nemohu mu přijít na jméno ani nechci !!!!!!" - že existuje pojištění pro neschopnost splácet. Když vlítnu do podobné společnosti, nejspíš jsem ráda, že zvládnu splácet 500 půjčku, natož pojištění za 1000.....

Je to LICHVA A ZLODĚJNA. Ano, nikdo si takhle půjčovat peníze nemusí, ale pořád to cpou pod nos, za pouhých.... A protože to mám blízko, tak asi těžko zbiju toho pitomce, co si tam půjčil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.