Nápad je super, ale ta čeština k tomu patří! Když někdo napíše "by jste" místo "byste" apod., tak nevím, co si mám o měm myslet. Taky to jedno měkké "i" tam trčelo. A to nejsem kantorka-češtinářka. Taky jsem posílala na popud jedné pravidelné přispěvatelky článek a nikdo mně nenapsal ani řádku jako reakci. Nečekám, že to bude uveřejněno, ale dát zprávu, že to třeba nejde uveřejnit. I odmítavá odpověď je slušnost. Jinak fandím a zdravím Naďa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.