| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Napadl mě nápad, že bychom vydávali takové domácí noviny, pro naše rodiny a známé, prostě co se ten týden událo, včetně fotek, ale nemůžu najít na netu nic, co by mi pomohlo. Mým ideálem by byl nějaký prográmek, do kterého bych napsala text, sám by se hodil do sloupečků (podle připravené zvolené šablony) a přidala fotečky (na už předurčené místa podle té zvolené šablony). Stačí třeba jedna stránka, zas tak moc se u nás neděje, jen jedna titulní :) Kdyby prográmek uměl udělat i nějaký krásný název nevin, neco ve stylu písma The Daily Mail nebo tak, bylo by to úplně super :))

Co jsem zatím našla, a co nechci:
- online aplikace, kde si napíšete text, a ono vám to udělá jeden malý příběh do dvou sloupečků, název novin je jen polovičně vidět, není šance pro přidání fotek
- šablony pro Powerpoint
- stránku, kde si musím zaplatit, aniž bych šablonu předem viděla
- online noviny (chci fakt tištěné)

Nevadil by mi i prográmek, který by byl placený, tedy pokud by cena nebyla přemrštěná. Nechci dělat noviny ručně, tedy psát je rukou a kreslit obrázky, obrázky se když tak můžou domalovat na zadní (prázdnou) stránku později :) Vím, že kdybych si pohrála s Wordem a sloupečky, tak bych možná něčeho dosáhla, ale to se mi fakt nechce, zeptat se na Rodině je přeci jen jednodušší :))) Díky :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.