| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já taky doufám, že mi snad ještě nějaký ten pátek chybí :-) Ale ne .. vážně. Když zemřela babička druhá (ne ta o které jsem psala) prostě maminka mé maminky tak ona fakt celé stáří říkala, že si pohřeb nepřeje. A já byla moc ráda (a moje mamka taky). Prostě se nechala spálit a urna se dala na hřibitov, kde naši mají malý hrob v urnovém háji. Pohřeb nebyl (vnímám pohřeb hlavně jako další nervy). Nicméně ten hrob, je prostě starost navíc. Je to možná blbé psát starost - když tam je někdo takhle blízký, ale dáš tam kytičku, za pár dnů ji musíš jít vyhodit nebo vyměnit, protože není ubožejší pohled než hrob s hnusnýma kytkama nebo vyvrácenýma vázama atd. Já prostě nechápu lidi, kteří trvají na velkých hrobech, ale pak to tam vypadá jak vypadá - to přece pak s úctou nebo něčím takovým nemám nic společného.

Já bych sama sebe chtěla nechat normálně rozsypat na zahradě ... uchylné asi pro hodně lidí, ale fakt bych to chtěla. U našich na baráku - kde jsem vyrůstala ... kde bylo moje doma. Kdo bude chtít si na mě vzpomene i bez hrobu. Takže z toho vyplývá že jsem jednoznačně pro spálení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.