Ahoj tak koukám nic nového se tu neděje.Jak je krásně tak si užíváte sluníčka,my taky.Mám to potvrzené od doktora jsem těhotná a to už 13 týdnů.Všichni jsou nadšení ale já moc ne.Jsem hrozně unavená,bych spala pořád. Salvo moc krásný fotečky a dort vypadá velmi dobře. Na čarodky jedeme ke kamarádce do sev. čech na vesnici.Bude to jiné než ve městě.Moc se tam těším. Krásný dny pa pa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.