Prekvapuje mne, kolik lidi by tak male dite vzalo na pohreb. Neni to jen teoretizovani? Kdo z Vas opravdu vzal na pohreb dite do 6-let nebo do 10-let a jak to to dite prozivalo?
Jak jsem uz psala - pohreb dost zasahl mne, natoz aby se ho jeste ucastnilo moje dite.
Souhlasim s tim, ze moda pohrbu bez obradu je strasna, clovek ma pocit neukoncenosti a neda se to napravit. Ale neco jinyho je to pro dospelyho a neco jinyho pro dite.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.