Lassie, třeba sestra tohle opravdu činí ráda. Praní, sušení venku a žehlení, ona je taková domácí chemická laboratoř a má ráda vyžehlené prádlo... srovnané do komínků.
Jinak vaření u nás je legrace, jen mám pocit, že jsi daleko.
My jsme oba na českou kuchyni, takovou tu babičkovskou nebo mírně upravenou a všechno po kotlích. Já nejím bůček a když má manžel chuť, tak ho upeču
) a rozvážíme, protože ho jí jen manžel. Segedín miluju a jíst ho nemůžu, nedělá mi dobře, vždycky hrnec jako hrom, dá si jedno dítě a manžel.
Teď řešil manžel s mámou, že by si dali kachnu. Po roce a půl, upeču ji na medu a budu hledat strávníky, dva jsou málo.
Včera jsme vypáchali kotel guláše. Fakt excelentního a k čemu to je, když děti jedí omáčku a maso zase asi vyhodíme, protože bude suchý. Svíčková z králíka? I nastavená?? Zbyde půl toho králíka, ale omáčky ani prd. .... U nás byste se zdravě dle dnešních měřítek fakt nenajedli.
A slíbila jsem studii smažení sádlo x oleje, nezapomněla jsem, ještě stále je pondělí, zítra. Ve středu jdu zase na kurz važení.