ehm, no tak jsem de-facto troškař na kvantitu - ovšem ne na velikost (42-43), ale rozesmutnilo mě, že mě po letošní zimě opustily oboje moje zimní boty (nízké i vysoké kozačky), s nadějí jsem je nesla k ševci ale ten jedním pohledem odhadl že s dírou v kůži (na hraně boty, a já se divila že mám nějak mokro... ) se jaksi nedá už nic dělat.... byly moje oblíbený a bylo mi to líto že je musím vyhodit, i když jsou nenositelný. No a teď na jaře mě opouštějí moje milované měkoučké pohodlňoučké samonazouvací
mokasíny, ty jsem taky nosila až do roztrhání, a i ty poslední "bóžohódový" černý hranatý lodičky na podpatku přesně akorát (stabilní i hezký zároveň) se začínají sypat na patě....... takový "černý" rok co se týče bot nepamatuju
Zývají mi tu vlastně jen kožené tenisky které mi jsou krapet úzké (ale koupila jsem si je proto že byly TAK hezké a VYPADALY pohodlně a hodí se mi k bundě
) Ještě jsem vlastně vloni měla něco jako balerínky, ale jak byly světlé, už na nich taky bylo leccos vidět (loňská chůze za kočárem když si kopu do brzdiček špičkama..... to bude asi ono) - no ty ještě musím vydolovat z nějaké tajné zapadlé krabice. A na léto je to vůbec slabota, jedny sandálky hezké, ale běhat za dětmi se v nich nedá, jedny prímové terénní trekovky, ale elegance fakt nula
Chjo, a fondy vysychají.....