tak v tvém psaní se poznávám! Taky nosím boty do prošoupání - podobná velikost jako tvoje. S létem mám taky potíž - nejlíp mi sedí trekové sandálky, ale opravdu k šatům žádná hitparáda to néni, no nejde to vůbec, pak jedny na pohled lepší, ale zdaleka ne tak stabilní a pohodlné. A pak svatební lodičky, ale ty se chodím dívat jen do krabice, protože bych v nich ušla pár kroků a brzo by se za mnou táhla krvavá stopa. Lodičky na moje nožky fakt nejsou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.