Zdravím, zrovna dnes má můj kocourek (britská modrá) rok. A teď k problému. Poslední dva, možná dva a půl měsíce je hrozně neklidnej. Třeba kolem čtvrté ráno si sedne k oknu a řve a řve a řve. Je to jakoby brečel. Myslela jsem, že už si myslí na kočičky a řve z touhy, takže asi před měsícem byl na kastraci. Po ní bylo pár dní klid a teď mám budíček pravidelně v šest ráno, stejným způsobem. Kočičce se věnuju, nestrádá, proti řvaní nepomáhá nic. Pomazlit, dostat na zadek nebo postříkat vodou, za minutu už ječí znova
Jsem nevyspalá, naštvaná a už fakt nevím co s ním. Nenapadá vás něco? Nemáte podobné zkušenosti? CCa do toho 9-tého měsíce se večer zhaslo, on věděl, že se jde spát, zalehl a vstával až s námi. Jediné, co mě napadlo, jestli si nestýská po ex-partnerovi, v únoru jsme se od něj odstěhovali a teď žijeme sami. Je to ale vůbec možné, aby se kočce stýskalo? Zoufale se snažím najít řešení, jak ho přimět být zase tou hodnou kočičkou co dřív. O víkendu ho chci zkusit vzít na vodítku ven, jestli třeba nepomůže, když se trochu vyblbne venku, je to kočka gaučák - byťák, tak uvidíme. Povzbuďte mě prosím, bo fakt už padám na hubu