Přidat odpověď
Lenko, obávám se, že s tím psaním žádosti na firmu to snad ani nemyslíte vážně. Pokud ano, můžete mi, prosím, napsat třeba na mail oficiální adresu vaší firmy? Protože je vcelku komplikované nějakou fungující adresu najít - na webových stránkách adresa buď není vůbec nebo je tam kontakt na Hornopočernickou pobočku, která, pokud se nepletu, už taky nefunguje. Dá se dohledat kontakt na firmu Gaston o.s. - ve vsi (nechci jmenovat, ale našla jsem si to) nedaleko Tábora. Nicméně informace, které jsem si k adrese našla na Katastru nemovitostí, mě vedou k závěru, že tam asi nemá smysl nic posílat (nechci to rozebírat veřejně, kdo chce, může si to dohledat, stejně jako já, jsou to veřejně přístupné informace). Dál se pak dá najít kontakt na bydliště Vašeho muže, který figuruje jako jednatel, ale to zase není adresa vysloveně firmy ale pouze konkrétního člověka. Tak tedy - kam je možné poslat oficielní žádost, či reklamaci služby?
A k Vaší poznámce o "špinění" - nešpiním Vás, jen popisuji svou zkušenost s Vaší firmou. A pokud tvrdíte, že jsem "špinila" Sluníčko - dala byste prosím konkrétní odkaz, kde tak činím? Víte sama dobře, že to nelze, protože o Sluníčku jsem s Vámi hovořila pouze osobně. A zmínila jsem se, že tam syn není spokojen. Inu nebyl, protože byl ve třídě starších dětí a nepadlo mu to do noty. Teď je mezi menšími dětmi (jiná třída, jiná budova, jiný přístup) a opravdu je spokojený moc.
Velmi se těším, že ve své schránce brzy naleznu mail s uvedením funkční adresy Vaší firmy, abych mohla vše řešit oficielní cestou. Děkuji.
Předchozí