| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lenko, dobrá tedy, není mi to příjemné, ale asi budu muset přestat být diskrétní vůči Vašim podnikatelským obtížím. Konec konců nejde o informace, které by si při troše snahy nemohl dohledat každý.
Ad 1. Chcete mi tvrdit, že Vaše firma sídlí v objektu, na který je nařízena exekuce a uvalen exekuční příkaz k prodeji? Dobře, pokusím se využít této adresy a reklamaci zaslat tam. Nicméně mnoho šancí, že bude dopis doručen, nevidím.
Ad 2. Na moje maily jste mi přestala odpovídat už dávno. Zdálo se mi tedy jako vyslovené mrhání časem pokoušet se Vás kontaktovat touto cestou.
Ad 3. Pokud pobočka v Horních Počernicích stále funguje, potom ale rozhodně na jiné adrese, než kde jsme se kdysi sešly my dvě. Ono to koneckonců vyplývá i z fotografií na Vašich webovkách. Můžete tedy, prosím, uvést novou adresu pobočky v Horních Počernicích. Koneckonců, i tam by se dal zaslat oficielní dopis, ke kterému mne nabádáte, že?
Ad 4. K tomuhle bodu snad ani nemá smysl se vyjadřovat a jakkoliv ho komentovat. Rozhovor na téma Sluníčko proběhl mezi čtyřma očima, byly jsme u něj jen my dvě a je to moje slovo proti Vašemu. Snad se alespoň můžeme shodnout na tom, že se neshodneme.

K údajně zaslaným věcem - můžete prosím zcela konkrétně specifikovat, jaké jiné info máte na toto téma? To je mi naprostou záhadou. Pochybuji, že byste mohla předložit kupříkladu mnou podepsané potvrzení o převzetí Vámi zaslaného balíčku, protože já jsem nic nepřevzala, jelikož mi nic nepřišlo.

A nemohu nereagovat na zmínku o Vašich webovkách. Vždyť nikde, opravdu nikde, není uvedena žádná adresa - u jednotlivých poboček je vždy jen rámcová poloha a všude je jen odkaz na Vaše telefonní číslo. Proč to utajování?

Co se franchisingu týče - v době vznikání a zanikání pobočky v Újezdu nebylo nikde a nikdy o franchisingu uvedeno ani slovo. To se na Vašich stránkách objevilo až teprve nedávno. Byla jsem tehdy v kontaktu pouze s Vámi a s Vámi najatou tetou, která na jakýkoliv složitější dotaz odpovídala, že se musí zeptat Vás. Zároveň mám velmi intenzivní dojem, že jsem její tvář zahlédla na aktuálních dubnových fotkách na Vašich stránkách. Opravdu to byla franchisantka?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.