Ahojky je tu někdo kdo pobírá soc.dávky nebo někdo kdo ví na co mám nárok?Dostala jsem se do situace,kterou bych nikomu nepřála.Jsem rozvedená,bez práce(po meteřské dovolené).Mám jedno nezletilé dítě a jedno dítě ve věku 18 let,které tak jako já nemůže sehnat práci.Šla jsem tedy na úřad zažádat o doplatek do životního minima,paní vše sečetla a výsled?Budu pobírat celkem i alimentama 6 100kč,na papíře je napsané,že budeme pobírat příspěvek na živobití,vždyt to není ani na zaplacení bytu:-(Je toto vůbec možné??Od června máme dělat veřejně prospěšné práce,zvýší se mi tím i peníze? Děkuji každá rada v mé situaci opravdu k nezaplacení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.