milá kmotro. franchisová smlouva na netu vůbec zveřejněná není. Pokud mám něco komu vysvětlovat a předkládat pak jedině paní šmatle a ta se od počátku března neozvala ani mailem (který má) ani písemně. S vámi ostatními co do problému tak zasvěceně mudrujete nemám nic společného. Mě byl předložen od franchisanta papír z pošty . Nic dalšího sem neřešila . Paní šmatla místo aby vyzvala firmu k nápravě nebo dohledání na poště raděj chodí plakat sem. Já poctivě pracuji od sedmi ráno do sedmi večer s dětmi -učím je malovat ,držet lžičku ,povídám jim pohádky atd.... NO ALE JAK ŘÍKÁM ,VY JSTE CELOU ZÁLEŽITOST PŘESKOUMALY A POD TÍHOU DŮKAZŮ JSEM VINNA. TEČKA
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.