| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jéje, to jsem se nasmála do foroty :-)

v práci jsme měli jednoho takového vedoucího.... když po velkém dešti šplouchlo do fabriky a ve výrobě stála voda, museli skladníci vyvozit HLINÍKOVÉ díly ven, vedoucí zuřil "co když bude dál pršet, ještě nám to zrezaví" :-)
Nebo když tehdá bývaly levné letenky "v akci" (třeba za 1 až 100Kč), chtěl po mě ať jich tak třicet nakoupím, že to do konce roku určitě prolítáme :-) (a koukal na mě podezřívavě že si zněj utahuju když jsem se mu snažila vysvětlit že tyhle letenky jsou tak levné proto, že se musí zabukovat půl roku předem na určité jméno a let a pak s tím nejde hnout - což u nás bylo naprosto nenaplánovatelné).... Pak si stěžoval že mu nejde CD přehrávač v autě, ať mu s tím sjedu do servisu na otočku, no a technik z toho vyndal asi 20 vizitek :-) (jo, mohly to udělat jeho děti, ale..... :-) )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.