| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, ~3~

přišla jsem na vás mrknout a trošku se odreagovat. Ty moje děcka mi dávají zabrat. Já jsem totálně kantare. ~e~

Trošku jsem dočetla a hlavně se mrkla na fotky.

Weuu malá je náádherná, taková vlasatá. Tobě to taky moc sluší a manžel je sympaťák. ~;) Ani nevím ,že jsi měla císaře.

Sončo, malá je taky nádherná. ~s~~R^ Moc se vám povedla.

Frézie a do třetice další krásná,vlasatá princezna. ~m~ A ten tvůj kluk vypada taky jako holčička. ~t~

Clasofko,Maty se nádherně směje. ~k~ Adam se už taky směje,ale ne na matku, taky proč že,ale na Elišku, k němu jenom přiběhne a řekne no ahoj Adámku a ten už má pusu od ucha k uchu. Na mně nic. ~l~

Arijko, Davídek je tak krásný. Fešák. Co to má na těch tvářičkách?

Jo a málem jsem zapomněla. Gratuluji moooc Mirulince k Štěpánkovi. ~x~ Tak tři kluky bude mít doma. Je super,že to má zasebou.~R^~g~

Jak se tu někdo ptal co na zácpu, když je dítě na UM. Tak já měla s Eli stejný problém a dávala jsem nutrilon comfort, nevím jeslti se ještě vyrábí, je na koliky a na zácpy. Pak dávát normálně baby calm, sab simplex a musí člověk počkat až si na to to dítě zvykne na tu stravu.

Nahoře mám od porodu 3,5kg. Řekla jsem si že to musí dolů plus ještě dalších deset od Eli. Tak od včerejška držím takovou kojící dietu, jím všechno,ale ne sladké. Dneska jsem se málem u přebalování vyvrátila jak se mi zatočila hlava...ani nevím jeslti z hladu. ~d~ Tkaže to kašlu a budu jís, prostě normálně i sladké když budu mít chut.

Jo a s očičkama máme taky problém. ~n~ Dávala jsem ATB a ophtal., na chvíli to pomohlo a pak se to vrátilo. Tak jsem masírovala a ten optal. už nedávala a musím říct že je to lepší. Tak snad....to masírování fakt pomáhá. JO a ten hnis pořád vytírat pryč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.