| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já jsem na tom podobně
akorát - je mi 29 čerstvě, neplánovaně čekám třetí. S prominutím jsme si vrzly za dva měsíce jednou - byl to manželův dárek k narozeninám - on trpí nedostatkem sexu více než já. Ne že bych netrpěla.. ale máme dvě děti, z toho mladší ADHD, v noci takměr nespala a já s ní, když do toho byli děcka ještě dost často nemocný, do toho ještě já brigádu ježdění s úklidovým strojem, domácnost, uvařit, uklidit, vyprat, s dětma ven, úkoly, unavit malou... tak jsem hoooodně často padala dost na hubu.
Třetí jsme chtěli, ale až tak za pět let.

Manžel měl narozeniny v září, já měla příšernou bronchitidu a jako opoždění nar. dárek si mě moh rozbalit.. takový vtípek. Milování bylo super. Teď jsem v 35.tt a milovali jsme se snad jen 3x max 4x, protože prvních 5 měsíců jsem prozvracela a to fakt nelákalo mě ani manžela, že bych ho přitom pozvracela a teď už mám zase tři týdny do porodu a sex nedoporučený.. :( takže zase velký prd. Naposledy snaha před cca dvěma týdny, bohužel ale se vzbudila malá - jak načasovaná... takže jsme to úplně nedotáhli.

No nejhorší je, že já bych teď mohla furt. Malá začala trochu líp spát, co jí dávám omega 3MK a homeopatika, a já v noci bývám dost vzhůru, ale nechceme ani jeden ublížit miminku, tak si musím nechat zajít chuť...

Po porodu jestli to bude takovej uřvánek jako byla mladší, tak to nevidím na sex víc jak 1x za měsíc.

Taky mě to mrzí, chybí mi to, ale večer prostě bývám tak vyfluslá, že by se člověk musel nutit.. a to si potom neužiju. Nejsem uvolněná.. a to prostě není ono.
Jsem ráda, že manžel to chápe, ač o tom moc nemluvíme, dřív ho to mrzelo, když jsem ho stále odmítala, teď ale kolikrát jen přijde a je rád, že se může přitulit a kdykoliv kdy já mám chuť tak on může. Nikdy neřekne ne, protože přeci jen na tom s únavou není tak jako já.

Takže se tím netrap, pokud s tím chcete udělat něco oba, tak se to určitě dá, ale nutit se nemá smysl. Možná trošku nakopnout, dát děti k babičce.
Já třetí čekám už za 3-5týdnů, takže taky žádná sláva... :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.