je a ja si myslela že ona policajt.nebo není blondýna nebo politik nejakej...
.podobne osoby jsou i v mém okruhu - (viz moje děti),ale ty vzhledem k věku to maji povoleno do 18 let pak bych je asi musela zavřit.nebo zakopat do betonu aby mi nedělali ostudu.nemusi svim chovani prozradit že jsme tak velci idioti přece nééééé to je jako jsem cakla na mou dceru vodu ze srandy a ta mi hlasi co dělaš vycakla jsi mi čočky (oči)jsem čuměla jako idiot s tlamou až na podlahu.
ale ta tva kolegyne je vyložene na nobelovu cenu v debilitě. te se nic nevyrovna koukam.upřimnou soustrast do dalsích dnu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.