| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

naštěstí ne ~t~~t~

~;(( ten posledni je nastesti postelova planovana uloha.ktera se po několika pokusech počít (kluk) povedla.ten je ted notoricky sosavec na prsou.

předposledni je zralá předškolačka ale tatuv ocas.bez tatinka by se posrala.

ti dva starsi holka a kluk jsou předpubertaci již dávno školou poviní.

jsem proto mlada a souložim v poklusu s dobou ~t~ a tempem dětí.

a kde byli počaty vim presne to bych ale snad ani neměla říkat cooo? všechny byli planované to je podstatné
prvni na koberci - doba bezdetna a souložilo se kdekoliv ~t~

ostatne jako ted s nutnosti skorem vsade když nejsou kazišukove stihačky v dohledu...

druhy byl pocaty na baru když dcera spala na stole ~t~
třeti to sem byla opýchana aj mravencama děti starsi litali po sadu no a mi uf.... ale hlavni je že ta cácorka nekouše nema to ani víc nožiček a neni to ani rezaví.~t~~t~

no a ten posledni je normalne postelovej se až divim děti byli ve škole a školce totiž.a můj měl volno bez práce ten tyden.kdy se konečně po par neuspěšnych pokusech mesíce předtim nejak nedařilo jak jsem už psala ~t~~t~ a ted je s teho skorem ročni kluk.~x~
co vznikne v dodavce nevim už neni žadne v planu....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.