Já zhubla kojením, nebo speciální antikoncepcí..nevím... Ale po ukončení kojení a normální HA jsem šla nahoru a měla stejně jako před porodem. 3 roky jsem střídavě dávala těch 7 kg dolů a nahoru.. No.. jak na houpačce, tak uvidíme. Dřív jsem nepřibrala a mohla jíst kdykoliv cokoliv. Sice jsem měla furt takovou "normální" postavu, ale teď už to prostě nedám.. těch 10kg prostě je furt nahoře:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.