| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak se také vyjádřím.
Máme všichni Flexinu od ČS...děti bycho rozhodně nedával na společnou pojistku. přijde mi lepší je pojistit zvlášť na Flexi Juniorku ~R^ když dáš ty nejvyšší možný taxy, platíš za dítě cca 300 měsíčně? nevim teď ponovu přesně....ale fakt mají to maximum plnění co mít můžou...spořit se jim tam pak může navíc, když třeba budou babičky chtít přispívat 50 měsíčně, tak se to tam hezky nakýbluje, než jim bude 18ct ~k~
Já sama mám za 500,- manžel taktéž 500,- takže sakum prdum 1300 měsíčně a přijde mi to tak akorát, nejvíc máme pojištěnou tu smrtku, úraz řešíme právě hlavně u dítka. Víc bychom si dávat dovolit nemohli tedy ~Rv pa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.