| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojky tak u nás dnes děsně uřvaný den nepomáhá vůbec nic:-( navíc jsme se včera večer ještě i dost hnusně rafli s mm, páč jsem prý naprosto neschopná a ani při 3. dítěti nejsem schopna předejít problému. Dítěti nedám najíst a ono proto brečí a má křeče a bolesti bříška. No já si spíš myslím že je přežraná těma neustálejma dokrmama co do ní tatínek co půl hodiny cpe - teď je to trošku nadnesený samo to není každou půlhodinu. Nevim, ale mylim že dítě s přírůstkem váhy 340 g za týden fakt hlady netrpí. Asi začnu pít kojící čaj, aby bylo mlíka víc a mohla jsem víc odstříkat, začnu praktikovat co radila Gabča - nemíchat OMM s Nutrilonem a hlavně, jen co dorazí výplata, prostě koupím tu váhu, začnu dítě vážit a budu dokrmovat podle toho kolik vypije. Holky, řeknu vám, že chlap, kterej doma nehne prstem a s mimčem nepomůže je na pěst, ale to co mám doma já, je snad ještě horší. On je prostě nejchytřejší, všechno ví nejlíp, sotva malá kňukne, tak mi jí bere z náruče se slovy "prosim tě ukaž ..." vadí mu že ji vykoupu, to se hned čertí proč jsem nepočkala, když někde jsme tak to vypadá, jak když se o dítě nedovedu postarat, on ji musí přebalit, on ji musí pochovat, on musí tlačit kočár. Cítím se hrozně a to že mu to řeknu to vždycky jenom zhorší, jsem prej hysterka ovlivněná hormonama a nedokážu ani ocenit pomoc, co by jiná za to dala. Mám pocit že mě okrádá o moje dítě a to už po třetí ~n~~n~~n~ Jenže v zápětí mi pak vyčte, že já jsem si večer usnula na gauči a on chudinka uklidil kuchyň, celej večer nosil a choval řvoucí mimino a pak ještě musí brzo vstávat, odvézt děti do školky a celej den být v práci. takže já vážně nevím co chce:-( Jinak se máme opravdu celkem rádi~m~ ale tohle miminkovský období je vždy děsná krizovka~n~ a to nemluvím o tom že neustále řve a je kolikrát i sprostej na starší děti ~Rv~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.