Dobré ráno,
naše madam si vzpomněla, že bude vstávat v brzkých ranních hodinách......už mám uklizenou koupelnu, teď jdu snídat. Je to přesně v čase, kdy jsem vstávala do práce. Kdybych to věděla, tak jsem byla v neschopnosti
Jančo, vím, je to těžké..........ale si skvělá maminka a brzo bude líp
. Každé dítko je jiné.....i my to máme "veselejší". Buď ráda, že v noci spí, to je základ.........den máte plný aktivit a uvidíš, že bude líp.
Pett, aha. A kdy to ustálo u předchozích dětí? Že bys měla záchytný bod k přežití.
Já bílou taky nemám ráda, ale pořád lepší něco než nic. Zkus v DM.....Alnatura s rýžovými křupinkama..........Milka a spol. jsou břečky.
Můžeš ještě oloupanou okurku,rajčata by musela být bez šlupky a spařená. Z ovoce ještě čerstvou hrušku nebo sušené či kompotované švestky. Já jsem velký milovník zeleniny a salátů........
Ty probiotické kapičky se přepravují ve spec.sáčku, který je odolný teplu..........já je teď mám objednaný přes MMB.........tak až přijdou, písnu ti jak to vypadá, ju. My jsme jedny měli na měsíc.
Na ten Babycalm mrkni na net, je 100%přírodní. My jsme SAB už dodělali, teď doděláme Babycalm a už pojedeme pouze v těch kapkách.........podle toho původního schématu od dr.by to mělo stačit + má k tomu trošku čajíčku od Hippu (stojí 100kč, ale údajně vydrží na 63dávek)
Je to tento:
http://www.hipp.cz/produkty/caje-a-stavy/caje/napoj-pro-detske-brisko.html
Železo je mocný čarodej a když si vezmeš, že únava a anémie si jdou ruku v ruce = pár dní užívání a je to znát.
Renčo, to je dobře, že je malý hodný......jen tak dál
.