ahoj holky, tak u nas taky nic moc - i kdyz je ta ryma u Valerie o moooc lepsi. Odsavala jsem jak se dalo a strikla jsem ji tam Vincentku. A docela to pomohlo. Chci se zeptat - jak casto se ma odsavat? Nebo je to jedno? Jinak jsem ji merila teplotu a tu nema, tak se aspon radne vyprdela, kdyz uz jsem ji tam strkala ten teplomer ))). I kdyz s prdama moc problem nemame (tuktuk). Pocasi je vazne na prd. Dneska zustaneme doma. Vsem preji hezky den
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.