Haribo ten chrapot jsem měla z toho ventolínu !!! tak jsem ho přestala brát a bylo po chrapotu. dávej si ten symbicord 2x ráno vdechy a 2x večer, po zlepšení si dávku sniž. unavená můžeš být z toho Xyzalu,to jsem byla taky,ten beru opravdu když hoří. jo jináč co opravdu výborně pomáhá je jadranské moře-Chorvatsko,alespon 2 týdny a budeš mít na čas pokoj. já díky pobytům u moře pocituji opravdu zlepšení,že mám ted 1x vdech denne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.