Přidat odpověď
Láďo! V prvom rade si o tom promluv so ženou, o vašom sex. živote (nie o milenke!). Prípadne choďte do poradny.
Chápala by som asexuálnosť ženy, keby to tak mala odjakživa, ale sám píšeš, že pred deťmi to bolo v norme. A to znamená jedine to, že je buď uhnaná a unavená z detí, frustrovaná z pobytu na materskej, cíti sa len ako matka, bohvie, či Ty v nej vyvolávaš pocit, že je stále ešte pre Teba krásna žena, alebo či má pocit, že je už len matka a uklízečka, berie antikoncepciu? Aj to može byť kámen úrazu..atd...je milion vecí.
Rozhodne by som to riešila s manželkou a prípadne i spoločne s odborníkom.
Nájsť si matraci, to nemá budúcnosť a nie je to riešenie - skoro nikto to nedokáže dlhodobo udržať v rovine sex..a prejde to v nárokovanie si u jednoho či u druhého..
A baviť sa o tom so ženou hlavne teda o jej potrebách, predstavách všeobecne o živote - aj to hrá rolu, nemysli si. Nebaviť sa len sposobom "ja potrebujem sex a Ty nie", to by viedlo asi k hádke...
Určite je niekde niečo, čo to sposobilo a nemusí to byť jej nechuť sexovať ako taká, ak to predtým mala v normále.
Držím palec, nech to vyriešiš.
Předchozí