Ahoj všem! Sobotní výlet se nám vydařil,jen ke konci jsme měli zpestření.Jonáš si šel do kufru pro pití a zabouchl tam klíče,tak manžel jel se známým domů pro náhradní klíč.Byli jsme naštěstí jen 20km od domova. Včera jsem byla v práci.O víkendu máme docela šrumec,je nás tam míň a jedna zdrav.sestra na celý barák/90lidí/.Tak to je docela zabíračka. Ale mám teď přes týden zase celkem volno,to jsem ráda. Co u vás nového?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.