| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ne,nechápu,protože jsem od tebe chtěla naprosto konkrétní odpověď na to,JAK SE PROJEVUJE U CHUDÝCH A BOHATÝCH ÚCTA A NEÚCTA ke spotřebnímu zboží.Když jsem matka samoživitelka s příjmem 7600 Kč měsíčně a koupím si talíře do kuchyně,tak si je mám vystavit na poličku,aby se mi nerozbily,čímž si jich vážím,protože takto mi mohou vydržet do konce života,a pokud nějaký rozbiju,tak jsem si jich dostatečně nevážila?Nebo konkrétně ty boty o kterých píšeš.Koupím si za dvěstě boty coby chudá-a to že si jich vážím poznáš jak?Podle toho,že je jako špinavé umeju?Nebo je mám ráno a večer lešit,hladit,číst jim pohádku,jinak si jich dost nevážím?Stejně tak když si koupim boty za sedm tisíc-jak se k nim mám chovat?Chodit s nimi na kosmetiku,aby někdo mohl posoudit to že si jich vážím?Ty mícháš dohromady jablka s hruškami.Úcta k věcem nesouvisí s tím,zda si těch bot mohu koupit jeden pár za 200 000 nebo tři páry za 10 000.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.