Přidat odpověď
Limai....pises, ze si bohaty vazi vic veci, na ktere si vydelal....ja pisu...myslim, ze si nevazi jednotlivych veci, na ktere si vydelal, tento akt bere jako samozrejmost....vypracoval se na nejaky zivotni standart a ten proste zije...proto taky pracoval a investoval, aby tam byl, ne proto pracoval a investoval, aby zivoril.....on, jestli si neceho vazi, tak asi toho, ze se na ten standart co chtel, vypracoval, ale rozhodne nema vztah k jednotlivym vecem jako takovym...ty bere jako prijemnou samozrejmost s tim spojenou....stejne jako to, jake si koupi a za kolik boty......
ten mene zamozny si mozna ty svy boty vic setri nez ten movitejsi, neb ten min movitejsi musi na ty boty setrit a nemuze si koupit sto paru najednou....
takze si myslim, ze jestli si nekdo vic vazi veci /myslim spotrebni veci/, tak ten, co si na ne musel tvrde nasetrit na ukor toho, ze vecer nemel veceri, nez ten movitejsi, ktery na to ma a bere to jako samozrejmost.....
ty kdyz rozbijes talir, jdes si koupit novy, ale na necem to musis na druhe strane osidit...budes opatrnejsi a vic je setrit.
ten movitejsi si pude taky koupit novy, a k tomu si treba koupi jeste novy servis a treba ten nejdrazsi, neb se mu libi. A vecer si skoci na dobrou vecu, neb si udelal radost.....
ja uz nevim, jak ti to mam vic vysvetlit....ja proste celou dobu jen odpovidam na tve tvrzeni, kde rikas, ze si ten movitejsi musi vseho vic vazit, kdyz si na to vydelal....
Muj nazor osobni je, ze si toho vazit nemusi, a ze si toho spis vazi ten, co si na to musel odtrhnout od huby....
prosim vas, je tu jeste nekdo movitejsi, kdo ma na vec nejaky nazor?????
Předchozí