Byla jsem sokovana prispevkem, ktery jsem si prave precetla o Turnovske porodnici. Tento tyden jsem ji navstivila a prohledla si cely porodnicky trakt.Vubec neni pravda, co se tu pise. Porodnice me naopak nadchla, myslim, ze se snazi jak personal porodnice tak i samotne vedeni nemocnice, aby maminky byly co nejvic spokojene a proto tu jsou nove krasne postylky pro miminka, ktere jsou n koleckach a maminka si v nich muze dovest miminko az do mistnosti pro navstevy. Dale tu maji nove sprchy, ktere sice zatim nejsou na pokoji maminek, ale do budoucna/v letě/ se pocita i s touto alternativou.Pak je tu nova mistnost pro maminky, ktere jeste nemaji tak velke bolesti, ze se muzou prochazet a posedet v pohodlnych kreslech.Je to velke plus, protoze v nekterych porodnicich musi chodit po chodbach a to neni nejlepsi.A uz vubec neni pravda, ze se pritomnost otce u porodu plati, naopak je to jedna z mala porodnic v okoli, kde je otec u porodu sveho potomka zdarma. Urcite jsem na spoustu plus zapomnela, ale pravda je ta, ze po prohlidce porodnickeho oddeleni v Turnove a rozhovoru se sestrickami jsem se napevno rozhodla jit rodit prave sem.
Předchozí