tak než půjdu do pelíšku, tak já vám zas něco sepíšu k ranní kávičce
ad Facebook - nemám a ani jsem o něm nijak extra neuvažovala, když vidím u kámošky závislot na Farmě, tak raději ani nechci. Ale kdybyste se mi tam měly všechny přestěhovat, tak půjdu ráda s vámi. Je fakt, že tady člověk nikdy neví, kdo to čte :-(
Gábi - vy máte teda trápení
vůbec mě nenapadlo to místo po očkování kontrolovat, ale je fakt, že mi to v porodce říkali :-( no dneska při koupání jsem to hned zkoukla a my tam nemáme vůbec nic, vlastně ani nevím, kam jí to píchaly.
Jak u vás dopadla besídka?? U nás celkem dobrý, jen teda Robinek opět ani pusu neotevřel. Přitom doma si zpívá a vypráví furt něco, no prostě na tyhle veřejný produkce on není, on je takový vlk samotář :-D A jinak mě taky příjemně překvapilo kolik tentokrát dorazilo rodičů
Got - brzo se uzdravte - ty i Val.
je to celkem síla, půlka května, sluníčko nikde, teploty taky nic moc a nemoci řádí vesele dál :-(((( jsem zvědavá jaký bude léto, jestli teda vůbec nějaký bude
Frézi - no to je síla, taky bych byla asi hysterická. Přála bych ti, aby to byla porucha podložky, nebo třeba slabý baterky, ale stejně bych preventivně nechala mimi vyšetřit
Poly - auto je super dárek
a ježdění se neboj, pár cvičných jízd v autoškole to spraví. Budeš pak na sebe pyšná, žes to dokázala a budeš nezávislá. Je to paráda. Taky jsem měla dlouhá léta řidičák jen na ozdobu, ale pak můj bývalý zaměstnavatel chtěl, abych jezdila a jsem teď za to neskutečně vděčná. Absolutně si nedovedu představit, že bych na tom našem kopci byla se třema dětma bez auta
no tetntokrát jsem snad na nikoho a na nic nezapomněla. tak dobrou pokud ještě někdo čte