| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bydlíme na vesnici, ale je tady hodně fabrik, jsme kousek od Brna. Životní prostředí tady není ideální. Je pravda, že když odjedeme do lázní, tak se to hodně zlepší. Nebo stačí odjet na Vysočinu a hned je taky líp.
První dítě jsem kojila, druhé ne. Ale lékařka v lázních nám říkala, že to až takový vliv nemá. Alergie jsou dědičné, já sama jsem taky alergika a stma mám taky.
Co jsem viděla případy v lázních a bavily jsme se s maminkama o kojení, tak většina dětí tam kojená byla a nemocné byly stejně. Dokonce se mnou seděla u stolu paní, která měla 18letou dceru - nekojenou(tenkrát se na to tak nehledělo) a malého chlapečka, do dvou let ho kojila a byl tak nemocný a dcera byla celý život zdravá, takže tomu nerozumím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.