no hlavně ne pronto, my si položili plovoučku a já aktivně koupila pronto na plovoučky. zkusila dle návodu na kousku, flekaté to nebylo, tak jsem poctivě natřela obě místnosti. Po uschnutí to bylo naprosto flekaté a já horko těžko z toho sundávala dolů. Teď to meju jenom horkou vodou s purem nebo jarem, nejlepší je nějakej s tím octem, nebo jenom horkou vodou, záleží jak moc zasajrajtěný to máš.
po všem ostatním mi totiž přijde, že to je flekatý, nebo aspoň to má minimálně tahy od mopu.
Takže horká voda a jar nebo pur. Nebo prostě obyč čistič na podlahu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.