Tak to je krásná zpráva!
Holky, já už zas mám tu svoji koliku nebo co. No možná k tomu přispívají i moje nervy... však mě znáte..... už o tom ani psát nebudu
. No včera jsem šla s kamarádkou na oběd, a dala jsem si kuřecí závitek se špenátem, a opékaný bambor - no ptala jsem se toho číšníka, jestli je to v oleji, říkal, že ne, že v troubě na sucho. Fakt to bylo suché naprosto. jenže se slupkou. a asi mi to zas podráždilo břuch. takže jsem včera zvracela v práci. pak doma. a furt je mi blbě. jím suchary. mám hlad. je mi zle
tož tak.
včera si vzal pavel marušku. protože mamka má dnes hlídání. A muselo se s ní zajet na kontrolu. tak s ní jel. a vzal si paragraf. doktorka říkala, že může maruška už v pondělí do školky, že už je dobrá. to mi volal. tak jsem zavolala do školky, že teda at s ní v pondělí počítají. oni totiž mají ve čtvrtek besídku. a prý že když nastoupí v pondělí, tak něco stihne ještě nacvičit, a může vystupovat
, tak jsem ráda. Jenže když jsem mu to napsala, tak byl naštvaný, že jsem tak rychlá, že chtěl ještě zůstat příští týden doma, že ho bolí v krku. No opět jsem to zkonila
jsem dylina
Má Marušku i dneska. A zítra večer mi ji přiveze. A budu ji mít o víkendu. sice je mi po ní smutno. dost smutno. je to takové divné, jak jsem doma sama. ale je mi blbě, tak to asi hned půjdu zaspat, jak přijedu domů.
tež nic nestíhám, Evi