Rodit jsem měla až začátkem prosince v podolské porodnici,ale jelikož nám začal porod dřív a porodní sály v Podolí byli zavřené, skončili jsme v Motole a nelituju toho. Personál se ke mě choval bezvadně a přesto,že jsem byla prvorodička zmatkující,tak měli trpělivost a vše mi vysvětlovali.Manžel byl u porodu a také byl spokojen, Mareček se nám narodil 21.11.2002. Na oddělení šestinedělí si s námi sestřičky taky užily,ale zvládlo se to. Nyní, když jsem doma, ráda na to vzpomínám a chtěla bych touto cestou všem v Motolské nemocnici moc poděkovat a další dítě bych chtěla rodit určitě zase v Motole.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.