Ano, ale zase se musí udržovat ta teplota mnohem delší dobu než při převáření. Řádově několik desítek minut. Takže zahřát mléko na 70° a odstavit a myslet si, že je vše ok je VELKÝ omyl, který může mít zdravotní důsledky. V domácích podmínkách je naopak nejbezpečnější převařovat. Pasterizace (tj. pouhé zahřání a udržování stálé teploty) je doma poněkud obtížné. viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Pasterizace Osobně bych nepřevařené mléko nepila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.