osobně ho piju. Bereme mléko 2x týdně, piju ho každý den, nepřevářím ani nepasterizuji. Pasterizace probíhá při cca 80 st. po cca 2-3 vteřinách.. I z nepřevařeného dělám jogurty - ty musí být v teple cca 10 hodin a nestalo se mi, že by se nějaký zkazil. Něco jiného je, když bych doma zapomněla nepřevařené mléko v teple - tak zkysne, oddělí se syrovátka. To ale není zkažené!!! Vyrábí se tak sýry a především tvaroh - to zůstává mléko v teple i 2 dny! Mléko mi jednou zkyslo i proto, že jsem ho nesla v lahvi po limonádě - zbytek nějaké té kyseliny (citronové) nebo co tam dávají. Ale pak je výborný kefír apod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.