Ahoj Marti (a ostatní samozřejmě také:-), to je bezva když vidím, ze nejen já jsem tak trochu "postižená" tím, jak tu moji touhu po mimču prožívám ...znásilňování manžela, neustálé podvědomé počítání dnů, atd.:-) Jak už jsem jednou říkala, rozhodně to nikomu nepřeju, ale musim říct, že vždy, když si vyhledám příspěvky vztahující se k "Hola, hola" a vidim zde další zprávičky, tak mě to moc pomáhá, povzbuzuje a dodává sílu. Holky -doufam,že třeba za ten minulý týden se u vás objevila nějaká ta pozitivní zprávička, např. že premenstruační syndrom tentokrát "zklamal" nebo tak něco podobného ať vidím, že to alespoň někde jde. Já jsem momentálně také v "očekávání" té zlé noviny teď někdy na začátku týdne a PMS syndrom se u mě rozjel na vysoké obrátky:-( A to jsem si říkala, že by to mohlo tentokrát vyjít, protože jsem zkusila nový "fígl":-))) Teda ono to bude asi blbost, ale co vy myslíte: jak jsem psala, většinou to s tím snažením v mých dnech D vydržíme tak max. 2 dny za sebou (zavidím těm, co na tom leží ráno, v poledne, večer:-)))). Pokud to mé "svádění" vyšlo, tak to bylo pokaždé den PŘED max. hodnotou na ovul. testu a potom hned ten druhý den v den D, kdy ty čárky byly totalně fialové obě. No ale když jsem asi posté četla ten návod, tak jsem si řekla, že ty čárky ukazují hladinu hormonu, který dokáže prasknout folikul a "vyhnat" vajíčko na cesty, tzn. nejplodnější dny by měly teoreticky být v den fialových čárek (den D),ale hlavně ten den nasledující. Takže tentokrát jsem to tak zkusila, ale obávám se, že bez úspěchu:-( Máte vy s tím nějaké zkušenosti, ať už vlastní nebo převzaté od úspěšnějších kamarádek?:-) To víte ... na mě asi platí to pořekadlo, že tonoucí se stébla chytá:-) Ale musím vám říct, že hlavní je neztrácet humor a optimismus!:-))
Mějte se moc prima a určitě pište-pište-pište ... hlavně ty pozitivní zprávičky. Ufff ... tak teď je tady maxi-příspěvek prozměnu zas ode mne. Pavlína
Předchozí