Ahoj Petro, Pavlino, Martino a dalsi a dalsi...,
jsem taky moc rada, ze se zapojujete do diskuse a ze mate podobna trapeni. Teda, aby to nevyznelo spatne - ne, nejsem rada, ze taky nemuzete otehotnet!
Nekdy driv jsem psala, ze jdu k doktorce, ktera mi udela testy a tak. No a mam ted po testech. Z krve a z ultrazvuku poznala, ze "luxusne" ovuluju:-)Hm, podle jeji rady jsme tedy nacasovali domaci aktivitu, ale nic:-(((V krvi mi nasla jeden hormon, ktery je vylucovan stitnou zlazou a zabranuje otehotneni. Prima:-((Tech pricin muze byt asi vic. A taky pri mem stesti bude:-(Nicmene tedka beru prasky, aby se mi hormon umoudril. Je to docela sila, maji vedlejsi ucinky (zvraceni, unava, = proste je mi blbe jak psovi). Modlim se, aby mi to pomohlo. V prostred cyklu jdu zas na ultrazvuk, abychom zjistili, kdy se uvolni vajicko a budem se zase snazit:-))
Hm, proc tohle vsechno pisu? Mozna, ze to aspon nekomu z Vas pomuze. Vidim jako docela dobry napad jit k doktorce a takova vysetreni si vyzadat. Podle me to "urychli" cely proces, nez by se clovek zbytecne snazil a trapil atd. Moje puvodni doktorka pro me totiz nehla ani prstem, rekla at se snazime tak pul roku a pak prijdem!No, to by tedy byla hezka ztrata pul roku:-)
Asi vas napadlo, proc nezenu partnera na vysetreni take. No, je to trochu slozitejsi, nic na svete neni 100% perfektni. Ze stavu "nikdy nechci deti" se presunul do "hm, dokazu si to predstavit" a prestal "si 100% davat pozor":-))Takze jedu systemem pomalych krucku...:-))Zensky jsou vazne skvely manipulatorky:-))
Tak, uz jsem zase o neco optimistictejsi. Proste to musi vyjit!!!!Tenhle geneticky potencial si nenecham ujit:-))
Mejte se uzasne, myslete pozitivne a piste!
Mici
Předchozí