no jasně že papírovky jsou hodně pohodlé, ale když si představím ty hory plen na směťáku, tak je mi zle. Po našich dětech zbydou maximálně látkovky na utírání čehokoliv a pár jednorázovek z prázdnin. Jinak plíseň v bytě bude spíš špatnou cirkulací vzduchu než sušením prádla. Jo a fekt, je,že jednorázovky nám protečou a látkovky ne, takže špinavé oblečení já málokdy. Vzpomínám, jak sestra vozila na výlety hromadu náhradních bodynek pro případ, že se malej pokadí až na záda, já vezu jen pár plínek. A jedno bodyno. Ale je to každého věc do čeho své děti balí. My jsme vyrostli v bavlně, tak proč ji nedopřát našim dětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.